Μήπως σας έκλεψαν και το Europa league;

 Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε "εφιαλτική" πορεία στην Ευρώπη φέτος σε όμιλο με ομάδες "ιντερτότο";...η μήπως αυτός είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ;

Η άποψη μου είναι πως ο δικέφαλος του Βορρά δεν έκανε κακή εμφάνιση στην Ευρώπη φέτος...πιστεύω πως αυτό είναι το " ταβάνι" της συγκεκριμένης ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη να κληρωθεί με πολύ βατές ομάδες(εκτός της Τσέλσι φυσικά) σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό ο οποίος έπαιζε σε όμιλο "Champions League" παρόλα αυτά οι "Ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να γράψουν ιστορία σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος πρόσθεσε μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ταπεινή ιστορία του.

Κάποιοι ξεγελάστηκαν λόγο των αποτελεσμάτων που είχε ο δικέφαλος του Βορρά εγώ ευτυχώς είμαι από τους άλλους που έβλεπαν πιο βαθιά τα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρώτος(μέχρι στιγμής) γιατί έπεξε φοβερό ποδόφαιρο...για την πρωτιά του ευθύνεται καθαρά η τύχη και οι πολύ κακές διαιτησίες που όλως τυχαίως ευνοούν τον δικέφαλο του Βορρά στο 99.9% των σφυριγμάτων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή καθώς πολύ θα αναρωτηθούν και θα πουν "τι λέει αυτός εδώ ρε;"...αυτός είναι και λόγος που θας το αναλύσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ παρακάτω!

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης:ο Πρίγιοβιτς βουτάει στην περιοχή ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτυ ο ΠΑΟΚ κερδίζει το ματς με 1-0 χάρη στην λανθασμένη υπόδειξη του ρέφερι.

Λαμία-ΠΑΟΚ:ο Επστάιν σουτάρει μέσα από την περιοχή ο Βιεϊρίνια αποκρούει την μπάλα σαν γκολκίπερ καθαρά με το χέρι ο διαιτητής βρίσκεται 5 μέτρα από το σημείο και λέει παίζεται.

Άρης-ΠΑΟΚ:ο Ρέφερι καταλογίζει ανύπαρκο πέναλτι σε χέρι του Τζανακάκη ενώ το χέρι βρίσκεται απλά στην φυσική του θέση.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ:καταιγιστικός ο Ολυμπιακός δημιουργεί άπειρες ευκαιρίες,ο ΠΑΟΚ δεν έχει περάσει το κέντρο παρόλα αυτά καταφέρνει να προηγηθεί με αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ:η ΑΕΚ πραγματοποιεί φοβερή εμφάνιση στην Τούμπα έχοντας 2 δοκάρια παρόλα αυτά ένα λάθος του Λαμπρόπουλου δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και προηγήτε.

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ:ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτυ υπέρ και ΠΑΟΚ βγάζοντας και κόκκινη στον Καρανίκα ενώ στην αρχή της φάσης ο παίχτης του δικεφάλου ο οποίος ανατράπηκε είχε κοντρολάρει την μπάλα με το αριστερό του χέρι.

Όσα έγραψα παραπάνω είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας....η τύχη και η εύνοια είναι τα μοναδικά όπλα του δικεφάλου!

Πίστεψτε αν στο Europa League σφύριζαν Έλληνες ο ΠΑΟΚ θα ήταν ένας εκ των φαβορί για την κατάκτηση...ευτυχώς όμως αυτό δεν γίνεται.

Όλοι όσοι μίλουσαν και μιλούν ακόμα για "κλέψιμο" πρωταθλήματος καλά θα κάνουν να κοιτάξουν την δική τους ομάδα.

Υ.Γ. στο ημίχρονο χτες ακούστηκε από τον κόσμο "είναι βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα"... Ίσως ήταν το θετικό της χτεσινής αναμέτρησης...χαίρομαι που διατηρείτε το χιούμορ σας!

Αρθρογραφία:Γιώργος Μπατζές


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια