Coppa Italia: Απέκλεισε την Νάπολι η Μίλαν! (vid)



Χάρη στα δύο "χρυσά" γκολ του πρώτου ημιχρόνου, από τον Πιάτεκ, η Μίλαν απέκλεισε την Νάπολι και συνεχίζει στα προημιτελικά του Coppa Italia!

Μίλαν - Νάπολι 2-0

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο απέκλεισε την Νάπολι του Αντσελότι και συνεχίζει στο Coppa Italia, παρόλο που στο παιχνίδι η Νάπολι είχε την πλήρη υπεροχή, όμως όχι και τα γκολ! Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, Κρίστοφ Πιάτεκ έδειξε τον δρόμο της νίκης βάζοντας σφραγίδα πρόκρισης με τα δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο Πιάτεκ στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 27'.

Στο παιχνίδι η Μίλαν ήταν κατώτερη της Νάπολι, όμως είχε την αποτελεσματικότητα με το μέρος της. Έκανε πολύ λίγα σουτ σε σχέση με τις προσπάθειες της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, όμως σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα στο υπόλοιπο παιχνίδι και έτσι πήρε και την πρόκριση με 2-0, συνεχίζοντας στο Coppa Italia και τα ημιτελικά. 

Μίλαν : Ντοναρούμα, Λασάλτ, Ρομανιόλι, Μουσάκιο, Αμπάτε, Μπακαγιόκο, Κεσί, Πακετά (85' Ροντρίγκες), Καστιγιέχο, Μπορίνι (60' Τσαλχάνογλου), Πιάτεκ (78' Κουτρόνε).
Νάπολι: Μέρετ, Γκουλάμ, Κουλιμπαλί, Μακσίμοβιτς, Μαλκί (85' Καγιεχόν), Ντιαβαρά (58' Μέρτενς), Αλαν (46' Ουνά), Ζιενλίνσκι, Φαμπιάν Ρουίθ, Ινσίνιε, Μίλικ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια