Άρης: Μέχρι το τέλος για Σούντγκρεν



Μέχρι την τελευταία στιγμή θα το προσπαθήσει ο Άρης για την μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν από την ΑΙΚ.

Διανύουμε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για την χειμερινή περίοδο και ο Άρης προσπαθεί να κλείσει με την μεταγραφή του δεξιού μπακ, έστω. Η περίπτωσή του έμοιαζε να είναι τελειωμένη και όλα έδειχναν πως θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν της ΑΙΚ Στοκχόλμης. 

Υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του "ψημένου" σουηδού, όμως μερικές διαφωνίες "πάγωσαν" το deal μεταξύ των δύο πλευρών. Η σουηδική ομάδα είχε βάλει στο τραπέζι τα "θέλω" της, τα οποία ήταν 220.000 εφάπαξ. Οι άνθρωποι της διοίκησης του Άρη είχαν προτείνει τα λεφτά να καταβληθούν σε δύο δώσεις των 110.000 ευρώ, μία στα μέσα Φεβρουαρίου και μία στα μέσα Ιουνίου. 

Κάπως έτσι χάλασε η συμφωνία αφού από πλευράς ΑΙΚ δεν ικανοποιήθηκαν με την πρόταση των "κιτρινόμαυρων". Ο 28χρονος δεξιός μπακ από την δική του πλευρά, είχε συμφωνήσει προφορικά με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και μετά την απόφαση της ομάδας του έσπευσε να συζητήσει με την διοίκηση για το θέμα αυτό. 

Χρειάζεται άμεση ενίσχυση στην θέση αυτή, λόγω του πρόσφατου μεγάλου τραυματισμού του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που αφήνει μόνο διαθέσιμο τον Μανώλη Τζανακάκη. Υπάρχει και μία ακόμη περίπτωση, να υπάρξει κάποια άλλη έλευση παίχτη για αυτή την θέση την οποία μπορεί να μελετούν στον Άρη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια