Νίκη στο τέλος, αμφισβητούμενο πέναλτι για ΠΑΟΚ (vid)

Αποτέλεσμα εικόνας για παοκ πας γιαννινα πεναλτι

Με το πρώτο γκολ του Σβιντέρσκι ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα. Αμφισβητούμενο πέναλτι στο 35' υπέρ του δικέφαλου, εκτός περιοχής.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις νίκες στο πρωτάθλημα και παραμένει μόνος πρώτος στο +11 εν αναμονή του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει την Λάρισα. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άκπομ κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο έγινε εκτός περιοχής. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Πέλκας και έκανε το 1-0 για τον δικέφαλο. 

Στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε ο ΠΑΣ με τον Δημήτρη Μάνο, στο 52ο λεπτό. Στο 74ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι στο τράβηγμα του Άκπομ στο 73'. Την εκτέλεση ανέλαβε ο επιθετικός του δικέφαλου και απέκρουσε ο Βελίδης. Στο 87' ο Σβιντέρσκι λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, με το πρώτο του τέρμα στην νέα του ομάδα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (59’ Ζαμπά), Λημνιός (67’ Σβιντέρσκι), Άκπομ.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Λίλα, Σεργκελασβίλι, Βιδάλ (74’ Πάντελιτς), Σιόντης, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Κριζμάν (85’ Παμλίδης), Μάνος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια