Κινδύνεψε, αλλά νίκησε με αρκετή "βοήθεια" ο Παναθηναϊκός τον Άρη!



Ο κακός το τελευταίο διάστημα Παναθηναϊκός, τα βρήκε δύσκολα απέναντι στον επίσης κακό φέτος Άρη, που ανακάμπτει όμως σιγά σιγά, όμως κέρδισε τελικά με 85-65, χάρη στην φοβερή τριπλέτα της διαιτησίας...

Το πάλεψε αρκετά ο Άρης, που έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Στην τρίτη περίοδο του αγώνα, ο Άρης έκανε "τρελή" εμφάνιση και έφτασε τον Παναθηναϊκό στο -1, με σκορ 60-59. Οι κιτρινόμαυροι έκαναν 9-25 στο 30 δεκάλεπτο, όμως ο Παναθηναϊκός με τρομερό τελευταίο δεκάλεπτο μπόρεσε και τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους διαφορά!

Κακή διαιτησία στο ΟΑΚΑ, η οποία σφύριζε "μονόπατα" υπέρ του Παναθηναϊκού. Διαμαρτυρίες των "κιτρινόμαυρων" για την κάκιστη διαιτησία, η οποία εάν έπαιζε σωστά ίσως είχαν κάποιες παραπάνω ελπίδες για νίκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, σε 3,5 λεπτά αγώνα ο Άρης είχε ήδη 5 φάουλ κατά, κάτι που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να φτάσει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα στο +11, χάρη στις βολές! Σχεδόν τα διπλάσια φάουλ "χρεώθηκαν" στον "Αυτοκράτορα", ο οποίος τέλειωσε το παιχνίδι με 51, έναντι τα 30 του Παναθηναϊκού!

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό, ο Νικ Καλάθης που σημείωσε 18 πόντους και 10 ασίστ. Για τους φιλοξενούμενους ο Χάρις πρόσθεσε 11 πόντους. Οι διαιτητές Ξενικάκης, Παντελίδης και Σκούτας, φρόντισαν για ακόμη μία φορά, να μην δωθεί το δικαίωμα μία ομάδα να διεκδικήσει κάτι στο ΟΑΚΑ και ήταν μία τεράστια "χείρα βοηθείας" για την ομάδα του Παναθηναϊκού. 

Σε άλλα νέα, ο Άρης με τον Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο έχει μεταμορφωθεί τον τελευταίο καιρό και έχει αποκτήσει ένα καλό πρόσωπο στους αγώνες που έχει δώσει, πλην κάποια στραβοπατήματα στα δύο πρώτα παιχνίδια. 

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 51-34, 60-59, 85-65


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια