Άρης: Προς το τέλος ο Παντελίδης από την ομάδα



Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην ομάδα του Άρη, με τον Σάββα Παντελίδη να είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, ακόμα και πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η εικόνα του Άρη με τον Παντελίδη στο τιμόνι είναι φθίνουσα συνεχώς, καθώς ο Άρης δέχεται πολύ εύκολα τις ήττες και έχει γίνει ακίνδυνος για κάθε αντίπαλη ομάδα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρος Καρυπίδης, μέχρι πριν μία εβδομάδα υποστήριζε ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή, όσων αφορά την θέση του προπονητή και ο Σάββας Παντελίδης αναμενόταν να μείνει στον πάγκο της ομάδας. Τις τελευταίες ώρες αυτά τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς ο προπονητής το Άρη είναι σχεδόν εκτός ομάδας. 

Παρά την ήττα στην Λιβαδειά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στα αποδυτήρια και είπε πως είδε κάποια βελτίωση από την ομάδα. Θα υπάρχουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία και εξελίξεις, ακόμα και πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη. Σήμερα το απόγευμα (29/1) θα υπάρξει συνάντηση, μεταξύ Παντελίδη, Καρυπίδη και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, για τη λήψη μίας τελικής απόφασης. 

Είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες να αποτελέσει παρελθόν, από την  μικρή και καταστροφική πορεία του στους "κιτρινόμαυρους". Όμως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομά, ως πιθανός αντικαταστάτης του. Όπως φαίνεται στην Ξάνθη, χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο Απόστολος Τερζής, ως υπηρεσιακός. Θυμίζουμε ότι αυτό είχε συμβεί και όταν έφυγε ο Πάκο Ερέρα από τον Άρη και προπονητής για τον επόμενο αγώνα στην Νέα Σμύρνη ήταν ο τωρινός βοηθός προπονητή, κερδίζοντας με 1-2 τον τοπικό Απόλλων!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια