Κέρδισε την Ξάνθη και πάει για Ευρώπη ο Άρης! (vid)



Έδωσε τέλος στα κακά αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις ο Άρης, κερδίζοντας την Ξάνθη με 0-1 στα πηγάδια. Ελπίδες "Ευρώπης" για τους "κιτρινόμαυρους".

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έδειξε αντίδραση στο τερέν και νίκησε την Ξάνθη στα πηγάδια. Πολύ καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο Άρης, που υπό άλλες προϋποθέσεις θα μπορούσε να πάρει ευρύτερο αποτέλεσμα. Ικανοποιημένος ο προπονητής και ο κόσμος του Άρη, που βρέθηκε στην Ξάνθη και έδωσε δυναμικό παρόν. 

Ο Άρης από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε τις διαθέσεις του και ήθελε περισσότερο την νίκη από την Ξάνθη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες, όμως με ένα δυνατό σουτ του Ματέο Γκαρσία στο 37ο λεπτό ο Άρης πήρε το προβάδισμα του αγώνα. 

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης είχε σημαντικές ευκαιρίες, με κυριότερη το φανταστικό σουτ του Νίκο Μαρτίνες που βρήκε στο δεξί δοκάρι του Ζίβκοβιτς. Η Ξάνθη πίεσε και αυτή από την πλευρά της χωρίς όμως να είναι αποτελεσματική.  

Με το αποτέλεσμα αυτό σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πίσω από τον 5ο Παναθηναϊκό. Στους 24 μένει η Ξάνθη πίσω από τους Θεσσαλονικείς. Ελπίζει για την εκπλήρωση του στόχου του ο Άρης και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Σιλά, Κασάδο, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Καμαρά (76’ Μελιόπουλος), Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος, Καντά (56’ Γκέντριτσεκ), Σαρπόνγκ (63’ Μπρίτο), Κάστρο.
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κορχούτ (84’ Ματίγια), Μπάσα, Σιώπης, Ντιγκινί, Γκαρσία, Λάρσον (69’ Μαρτίνες), Διαμαντόπουλος (79’ Βαλεριάνος).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια