Τελειώνουν Μπακασέτας, Σιμόες και Λαμπρόπουλος από την ΑΕΚ!

Αποτέλεσμα εικόνας για μπακασετας λαμπροπουλος σιμοες

Δημήτρης Μελισσανίδης και Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσαν και οι δυο τους, ένα μήνυμα για το τέλος των τριών ποδοσφαιριστών από το σωματείο της ΑΕΚ! Εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Η ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο φαίνεται πως εξόργισε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη που βρέθηκε την Κυριακή στα Σπάτα και μίλησε στους παίχτες της ομάδας για το κοντινό μέλλον. 

Τα λόγια του προέδρου της Ένωσης έλεγαν: "Οποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν"

Στην συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΚ, μίλησε επίσης για τους τρείς ποδοσφαιριστές δίνοντας και αυτός ένα μήνυμα τέλους. Αναλυτικά είπε: Από τη στιγμή που είχαν γίνει συζητήσεις και δεν υπήρχε συμφωνία αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε κάποιες ενέργειες. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, θα φανούν και στο γήπεδο και οι αλλαγές. Βέβαια θα πρέπει να αναλάβουμε και το όποιο κόστος των αποφάσεων. Αλλά αυτές οι αποφάσεις έπρεπε να παρθούν»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια