ΠΑΟΚ: Κλείνει με δύο μεταγραφές στο "90"!



Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ομάδα του ΠΑΟΚ, που τελειώνει την μεταγραφική περίοδο με τις αποκτήσεις των Σέρτζιο Ολιβέιρα και Σβέριρ Ίνγνασον.

Ο ΠΑΟΚ τελειώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, με δύο νέες προσθέσεις στο ρόστερ του. Οι δύο παίχτες που αναμένεται να φτάσουν σύντομα στην Θεσσαλονίκη είναι ο 26χρονος πορτογάλος, Σέρτζιο Μιγκέλ Ολιβέιρα της Πόρτο και ο ισλανδός, Σβέριρ Ίνγκασον, από την ρώσικη Ροστόφ. 

Ο Ολιβέιρα αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος κυρίως, όμως μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά ως επιτελικός και ως 6αρι. Είναι ένα πολυεργαλείο στο χώρο του κέντρου και θα βοηθήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ. Θα ενταχθεί στον δικέφαλο ως δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν. Φέτος, έχει παίξει σε 17 αγώνες με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στις Ναντ, Πάκος Φερέιρα, Πεναφιέλ, Μαλίν και Μπέιρα Μαρ. Γέννημα θρέμμα της Πόρτο, αφού προέρχεται από τις ακαδημίες της.

Ο Ίνγκασον θα έρθει στην Τούμπα για να ενισχύσει τον δικέφαλο του βορρά στα μετόπισθεν και πιθανότατα θα σημάνει την αποχώρηση του Εβγέν Χατσερίντι, για τον οποίο ενδιαφέρον έχει δείξει η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Το όνομά του είχε ακουστεί και τις προηγούμενες εβδομάδες, όμως είχαν σταματήσει προς στιγμήν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. 

Υπήρχε απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, αφού η ρώσικη ομάδα ζητούσε περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ για την ολοκλήρωση του deal. Υπήρξαν και νέες επαφές όμως και έπειτα η συμφωνία ΠΑΟΚ - Ροστόφ για τον διεθνή ισλανδό κεντρικό αμυντικό. Φέτος έχει παίξει ε 19 αγώνες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και δύο γκολ, μάλιστα. Έχει περάσει, επίσης, και από Γρανάδα, Λόκερεν, Βίκινγκ και Μπρέινταπλικ. Οι ρώσοι είχαν δαπανήσει 2 εκατομμύρια ευρώ στην ισπανική Γρανάδα για να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι του 2017.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να έρθουν στην Θεσσαλονίκη σήμερα (31/1), για να περάσουν ιατρικά στον δικέφαλο του βορρά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια