Copa del Rey: "Τρελή" πρόκριση για Βαλένθια στις καθυστερήσεις (vid)



Η Βαλένθια ήταν ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό, όμως με χατ-τρικ του Ροντρίγκο μπόρεσε και απέκλεισε την Χετάφε σε ένα δραματικό φινάλε στο "Μεστάγια".

Βαλένθια - Χετάφε 3-1 (3-2)

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, η Χετάφε είχε πάρει ένα μικρό προβάδισμα με 1-0 και ήλπιζε στην πρόκριση. Προηγήθηκε στο 1ο λεπτό με γκολ του Μολίνα και έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Βαλένθια, που είδαν την υπόθεση πρόκριση να χάνετε. Στο 61' ο Ροντρίγκο έκανε το 1-1 και έδωσε κάποιες μικρές ελπίδες. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο ισπανός με δύο γκολ του στο 90+2' και 90+3' έκανε το τελικό 3-1 δίνοντας μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του. Δραματικό φινάλε με σούπερ ήρωα τον Ροντρίγκο που πήρε από το χέρι την Βαλένθια και την έστειλε στην επόμενη φάση του Copa del Rey! 

Βαλένθια: Ντόμενεχ, Γκάμπριελ, Γκαράι, Γκάγια, Πιτσίνι (Λι 71'), Σόλερ (Γκαμέιρο 86'), Τόρες, Παρέχο, Γουός (Τσέρισεφ 56'), Μίνα, Ροντρίγκο.

Χετάφε: Τσιτσιθόλα, Καμπρέρα, Ντακονάμ, Σουάρεθ, Αντούνιες, Φλαμινί (Αραμπαρί 57'), Μακσίμοβιτς, Κριστόφορο (Μ. Γκονζάλεθ 78'), Πορτίγιο (Ντούρο 67'), Ζ. Μάτα, Μολίνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια