Κύπελλο Ελλάδας: Ήττα για ΠΑΟΚ, ισοπαλία για Ολυμπιακό στην Λαμία (vids)



Ο Πανιώνιος έκρυβε έκπληξη στον ΠΑΟΚ, τον οποίο κέρδισε με 2-1, ανατρέποντας το σκορ και πέρνει ένα μικρό προβάδισμα για την ρεβάνς στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός γλύτωσε από την ήττα στην Λαμία σε έναν φοβερό αγώνα που μας πρόσφερε έξι γκολ.

Λαμία - Ολυμπιακός 3-3

Φοβερό παιχνίδι το οποίο είχε έξι γκολ μέχρι το 65' και τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες, με το τελικό 3-3! Το παιχνίδι είχε τρία γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνο, με την Λαμία να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της. Το σκορ άνοιξε ο Τσούκαλος στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ζιλ Ντίας έφερε το ματς στα ίσα, σκοράροντας το πρώτο του γκολ με τα "ερυθρόλευκα". Το 2-1 έγινε με αυτογκολ του Μπουχαλάκη στο μισάωρο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, με τον Φράνκο Σολδάνο να διπλασιάζει τα τέρματα των Πειραιωτών στο 50'. Ο Χασάν 10 λεπτά αργότερα έγραψε το 2-3, ανατρέποντας τον αγώνα προς στιγμήν, γιατί η απάντηση της Λαμίας ήταν άμεση με το δεύτερο γκολ του Τσούκαλου στον αγώνα, ένα λεπτό αργότερα. Προβάδισμα στο Ολυμπιακό, παρά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι, πηγαίνοντας για την πρόκριση στο "Γ. Καραϊσκάκης".



Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 2-1

Ο ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς παίχτες και κάποιους νεοαποκτηθείς. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο, με τον Πανιώνιο να μην απειλεί καθόλου τον επίσης φλύαρο ΠΑΟΚ. Στο 57' ο Σβιντέρσκι άνοιξε το σκορ υπέρ του δικέφαλου με το 2ο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Η ομάδα της Σμύρνης ανέτρεψε το αποτέλεσμα με τους Ντουρμισάι (74') και Σταυρόπουλο (90+1') και υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε ακόμη μία γκέλα στο Κύπελλο Ελλάδας. Παρόλα αυτά δεν είναι και τόσο μεγάλο το προβάδισμα του Πανιωνίου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια